IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:45 | 18 юли 2021
Обновен: 06:58 | 16 май 2024

Спукаха и четирите гуми на колата на депутат от ИТН

Той недоумява кой и защо е посегнал на автомобила му

По материала работи: Ставри Таргов
Спукаха и четирите гуми на колата на депутат от ИТН

Неизвестни извършители са надупчили с шило и четирите гуми на личния автомобил "Ауди" на депутата от ПП "Има такъв народ" от Великотърновския избирателен район Христо Дочев. Той беше трети в листата на партията на Слави Трифонов и отново влиза в парламента, след като бе народен представител и в 45-то Народно събрание.

Дръзкото посегателство е извършено в нощта срещу неделя. В събота новоизбраният депутат присъствал на празника в свищовското село Хаджидимитрово по повод 153 години от преминаването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.

Прибрал се в Свищов около 22,30 часа и паркирал колата си на обичайното място пред дома си на ул."Рила" 4. В неделя сутринта му се обадил приятел, който минал покрай автомобила и забелязал, че гумите му са спукани.

"Незабавно се обадих в полицията. Криминалисти извършиха оглед и установиха, че всяка от гумите е с по пет дупки. Това показва сериозна агресия, злоба и отмъщение. По случая е образувано досъдебно производство", сподели пред "Труд" Христо Дочев.

Освен, че е сред новите политици, той е и преподавател в Медицинския университет в Плевен. Недоумява кой и защо е посегнал на колата му, която кара от над 10 години.

Коментари

опетков ( преди 2 години )
Гледай си докторлъка бе момче. Освен това, като си се хванал с чалгари, ще получаваш по чалгарски.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
опетков ( преди 2 години )
Започвай да вкусваш от народната "любов".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна