IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:30 | 22 юли 2021
Обновен: 02:55 | 20 април 2024

Гонка на АМ "Тракия" завърши с катастрофа

Пострадала е жена

По материала работи: Ставри Таргов
Гонка на АМ "Тракия" завърши с катастрофа

49-годишна жена е в сериозно състояние, пострадала при катастрофа, причинена от шофьор, който се опита да избяга на полицията на автомагистрала "Тракия". Заради инцидента движението в района на 112-и км на магистралата в посока Бургас е затруднено. Автомобилите се отклоняват през Пазарджик.

В рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на АМ "Тракия", около 9.00 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил "Фолксваген", пътуващ в посока Бургас.

Вместо да се подчини на полицейското разпореждане, водачът подал газ и продължил по пътя си, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В района на 112-и км "Фолксваген"-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана, а по първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната. На място е задържан шофьорът на "Фолксваген"-а.

До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-и км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата, съобщава БНТ, като се позовава на БГНЕС.

Коментари