IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:15 | 30 юли 2021
Обновен: 08:04 | 17 април 2024

17-годишен смелчага тресна "Ситроен" във "Форд". Счупи челюст на момиче

Младежът бил без книжка

По материала работи: Ставри Таргов
17-годишен смелчага тресна "Ситроен" във "Форд". Счупи челюст на момиче

Старичък „Ситроен“ е потрошен до неузнаваемост след пътен инцидент между село Средно Градище и Чирпан, инцидентът е станал около 9,20 часа в сряда.

Челният сблъсък е по вина на водача, неправоспособен 17-годишен младеж, който шпорил с неразумно висока скорост, за да се докаже пред приятелката си, с година по-голяма от него, която била на предната седалка, но без обезопасителен колан.

На прав участък, при все още неизяснени обстоятелства ситроенът се ударил в излизащия от завой „Форд“, чийто 44-годишен шофьор нямал никакво време за реакция. По чудо виновникът се разминал само с няколко синини и порезни рани от предното стъкло, момичето е с фрактура на долната челюст, но след преглед в болницата е освободено за домашно лечение.

Образувано е досъдебно производство по член 343 ал. 1 т. б от БН, резултатите от пробите за алкохол и дрога са отрицателни. Междувременно съдът в Казанлък постанови 1-годишна условна присъда спрямо спипан да шофира под влияние на амфети и метаамфети 22-годишен местен жител.

Ж. Т. е бил спрян от полицаите на 13 юли т.г. след като на униформените направило впечатление неадекватното му поведение в центъра на града.Изпълнението на наказанието е отложено за срок от 3 години, младият мъж ще трябва да плати и глоба в размер на 500 лв., пише "Монитор".

Коментари

Новини Варна