IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
09:45 | 12 август 2021
Обновен: 13:34 | 28 март 2024

Шофьор на линейка уби мъж на пешеходна пътека

Водачът е с отрицателни проби за алкохол

По материала работи: Ставри Таргов
Шофьор на линейка уби мъж на пешеходна пътека

51-годишен мъж от Якоруда загина, след като беше блъснат на пешеходна пътека в града. "В 22.10 часа снощи, на път II-84, който минава през град Якоруда е станало ПТП, при което 51-годишен мъж от града, пресичайки пътното платно на обозначено за целта място е блъснат от лек автомобил "Мерцедес" с 36-годишен водач от гр. Якоруда", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Благоевград.

В резултат на инцидента пешеходецът е починал. Пробата с техническо средство е отчела отрицателен резултат за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила.

Според полученото съобщение водачът на лекия автомобил, блъснал и убил на място пешеходеца Владимир П., е напуснал местопроизшествието. Върнал се е след това, той е шофьор на линейка, който не е бил на работа по време на инцидента, а е управлявал личния си автомобил.

Загиналият е блъснат на пешеходна пътека срещу третия мост над р. Черна Места. Тялото му е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград, съобщава БНТ, като цитира БГНЕС.

Коментари

Новини Варна