IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
11:15 | 21 септември 2021
Обновен: 08:49 | 25 април 2024

Бизнесмен, който е и общинар – с белезници, предлагал секс на момиче

Засега прокуратурата събира данни дали има извършено престъпление

По материала работи: Ставри Таргов
Бизнесмен, който е и общинар – с белезници, предлагал секс на момиче

Общински съветник от Враца предлагал секс на ученичка. Това става ясно от журналистическо разследване на Станислав Цанов, в което е използвана и скрита камера.

Журналистът Цанов разговаря и с група младежи, които се свързват и изобличават почитатели на детската любов.

Главните действащи лица са момиче и няколко момчета. Те се свързват с мъже, които откриват в сайтове за запознанства. Така след уговорена среща с момичето, което се представя като Кари, те се подготвят да снимат със скрита камера.

Един от запечатаните на видеоклиповете се оказва бизнесменът Венелин Петров. Той е и общински съветник във Враца.

"Когато бизнесменът Венелин Петров се свързва с шестокласничката Кари, не губи време, а се промотира: "Сексът е много по-хубав, когато е с опитен мъж". Знае и силните си страни – парите", разказва Цанов.

Скрита камера показва как Петров предлага на Кари да се качи в автомобил, на което тя отказва: "Страх ме е."

Bulgaria ON AIR потърси за коментар общинския съветник Венелин Петров, но той не отговаряше на телефона си. Реакция обаче дойде от "Земеделския народен съюз", от където е издигнат Петров. Те настояват той да понесе морална, политическа и наказателна отговорност.

"Настояваме той незабавно да се оттегли от общинския съвет, като същевременно компетентните органи да извършат необходимите проверки дали стореното от Венелин Петров съставлява престъпление и следва да бъде преследвано според законите на страната", призоваха от "Земеделския народен съюз".

Освен Петров във видеото се показват и лицата на други мъже. Засега прокуратурата събира данни дали има извършено престъпление.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Коментари

Новини Варна