IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
09:15 | 24 септември 2021
Обновен: 03:07 | 20 април 2024

Подпийнал ревнивец потроши с тояга новия "Мерцедес" на жена си. В ареста е

Успял да разбие стъклата и фаровете на колата

По материала работи: Ставри Таргов
Подпийнал ревнивец потроши с тояга новия "Мерцедес" на жена си. В ареста е

Обхванат от дива ревност съпруг е помлял с тояга лекия автомобил на съпругата си след скандален разговор за нейно няколкочасово отсъствие от дома.

Инцидентът е станал около 3,00 часа след полунощ на 21 септември в котелското село Ябланово, където 38-годишен мъж е потрошил закупен наскоро „Мерцедес“, водещ се на името на половинката му. На местопроизшествието след сигнал на телефон 112 от съседи на вдигналото олелия по нощите семейство съседи се отзовали дежурни полицаи от местния участък, които с доста усилия успели да закопчаят с белезници ревнивеца.

Междувременно мъжът успял да разбие стъклата и фаровете на колата, първоначалният оглед е установил щети за над 2 бона.

Местните разказват че това не е пръв случай, в който ревнивецът излива яда си в шумни скандали, ситуацията ставала още по –трудна за овладяване след употребата на алкохол.

На няколко пъти униформените издавали писмени предупреждения на скандалджията, но в мигове на гняв той губел контрол над нервите си и започвал да троши всичко, което му се мернело пред очите.След поредният инцидент му е наложено 24-часово полицейско задържане и е започнато бързо производство, пише "Монитор".

Коментари

Новини Варна