IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:00 | 31 октомври 2021
Обновен: 16:37 | 28 април 2024

Задържаният за жестокото убийство ревнивец е направил пълни самопризнания

Посочил и къде е хвърлил ножа

По материала работи: Ставри Таргов
Задържаният за жестокото убийство ревнивец е направил пълни самопризнания

Задържаният за жестокото убийство, разтърсило Сливен, е направил пълни самопризнания и е посочил пред полицаите, къде е захвърлил ножа, с който е ръгал настоящия приятел на предишното си гадже, обяви наблюдаващият окръжен прокурор Борислав Сяров.

„Открити са веществени доказателства. Повдигнато му е обвинение за убийството. Приведен е в следствения арест”, допълни той пред медиите в града под Сините камъни.

Задържаният не е криминално проявен и не е бил осъждан, но има регистрация за управление на автомобил след употреба на алкохол.

„Всички следствени действия категорично отхвърлят разпространяваните слухове, че бившата му приятелка е била очевидец на престъплението. Какви точно са били отношенията в любовния триъгълник, тепърва се установява. Най-тежката мярка за неотклонение спрямо убиеца ще бъде поискана в понеделник, защото тогава изтича наложения му 72-часов арест с прокурорско разпореждане. Работата по случая продължава”, настоя Сяров.

Както по-рано ви съобщихме, 30-годишният Орлин бе задържан за убийството на негов връстник - Божидар.

Тежкото умишлено престъпление е извършено заради ревност, сочи основната версия по случая, защото задържаният е бил изоставен от любимата си.

Убийството е извършено на 29 октомври вечерта, на паркинг до старата текстилна фабрика в Сливен. Жертвата имал среща с приятелката си и я чакал в колата си. Когато тя пристигнала обаче, открила окървавеното му тяло в купето. Момичето се обадило на майката на Божидар и на тел.112.

На място са пристигнали екипи на полицията и разследващите. По лицето и тялото на жертвата са установени множество прободни рани. За кратко време са извършени редица процесуално-следствени действия, в резултат на които извършителят е бил установен и задържан.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна