IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
13:00 | 3 ноември 2021
Обновен: 14:21 | 4 май 2024

Шеф Токев го може, кара по джанти (Видео)

Дрегерът отчел 1,9 промила

По материала работи: Ставри Таргов
Шеф Токев го може, кара по джанти (Видео)

Столичанин е станал свидетел на куцото шофиране в пияно състояние на шеф готвача на столичното Околовръстно и го е запечатал на видео, минути преди да бъде сгащен от полицаите и да бъде задържан в ареста за управление на пикапа си в нетрезво състояние.

А Токев още е в ареста, днес вероятно ще бъде оставен и задълго там, защото това е второто му провинение с въпросния бял "Мерцедес".

Първият път е във Варна, преди две години. Тогава дрегерът му отчита 1,6 промила и, признавайки се за виновен, получава 3 месеца условно с 3 години изпитателен срок и отнемане на книжката за 4 месеца.

И тъй като по време на последния му арест в София е бил в изпитателния срок на условната си присъда, юристи коментират, че топ готвачът ще получи ефективно наказание.

Обвинението срещу 52-годишния кулинар е, че е карал с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила (дрегерът отчел 1,9 промила, като по-късно медицинското изследване регистрирало 1,79) и ако бъде признат за виновен, може да получи от 1 до 3 години затвор, както и глоба от 200 до 1000 лв.

Пред закона всички са равни, като това важи с пълна сила и за българските знаменитости. Предстои да видим дали тази сентенция е вярна, а коментиращите под видеото в социалните мрежи като че ли гледат с насмешка на случилото се.

Дали щеше да е смешно, ако Андре Токев бе ударил кола, бе сгазил човек, пита glasnews.bg.

Коментари

Новини Варна