IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:30 | 13 декември 2021
Обновен: 13:22 | 29 април 2024

Македонски водач на тир е загинал на АМ "Тракия"

От удара са се скъсали резервоарите на двете коли, само по чудо не се е получил взрив

По материала работи: Ставри Таргов
Македонски водач на тир е загинал на АМ "Тракия"

Шофьор на ТИР със северномакедонска регистрация загина на място при тежка катастрофа на км 161 по трасето на автомагистрала Тракия към 06,40 часа.

Натовареното със санитарен фаянс Ивеко е било спряло между аварийната и дясната изпреварваща лента без никакви обозначения, обяснява шофьорът на великотърновския товарен Мерцедес, превозващ колбаси, който се ударил в неправомерно паркираната грамада, без възможност да реагира.

От удара са се скъсали резервоарите на двете коли само по чудо не се е получил взрив с неясни последици, коментираха пристигналите на място служители на Пътна полиция, които в продължение на четири часа отклоняваха движението докато вървеше огледът на следствената група.

Запознати коментираха, че загиналият е от Черна гора, камионът му се движел с още една машина в пакет, тя обаче продължила по пътя към София.

Това е поредна катастрофа по АМ Тракия в последните няколко дни, последната без загинали беше на км 371 в посока Бургас, 40-годишен украински гражданин изпусна волана на лекия си автомобил и се вряза в ТИР с румънска регистрация, съобщава "Монитор".

Коментари

Новини Варна