IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
16:15 | 17 декември 2021
Обновен: 03:27 | 20 април 2024

Образуваха дисциплинарно производство срещу грубияна от BG TOLL

Отношение по случая взе и министърът на транспорта Николай Събев

По материала работи: Ставри Таргов
Образуваха дисциплинарно производство срещу грубияна от BG TOLL

Агенция "Пътна инфраструктура" образува дисциплинарно производство по повод разпространеното видео, на което се вижда как служител на Националното тол управление обижда гражданин на Молдова.

В момента се извършва проверка по случая, съобщиха от пътната агенция за БНТ.

На видеото, публикувано в платформата "Обществен контрол", се вижда как служител на тол управлението се държи грубо и нанася обиди на молдовски гражданин, който не е могъл да плати таксата си с банкова карта.

Националното тол управление е уведомено за случая от гражданина на Молдова. Веднага му е изпратен отговор, с който са поднесени извинения от името на пътната администрация.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ заявиха за БНТ, че ръководството на агенцията не толерира подобно поведение от своите служители, които са в разрез с етичните норми и кодекса за поведение на служителите в АПИ, и ще приложи цялата строгост на нормативната уредба.

Отношение по случая взе и министърът на транспорта Николай Събев, който заяви, че вече има подаден сигнал до МВР. Събев коментира, че такива отношения не бива да се получават повече.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
На тоз служител трябва му сурова тояга, ама яко пред колегите се прави на интересен ПОМЯРИН. И аз пътувам в никое на границите не съм чувал обидни думи. Кои си ти ***
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Гост ( преди 2 години )
Туй е то навсякъди е плащай и се мащай ама хайде по спакойно и учитиво де и *** да е това гаменско поведение на служител е недопустимо .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 4
Новини Варна