IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
16:00 | 26 декември 2021
Обновен: 04:09 | 26 април 2024

Камикадзето от Пловдив - открит на друг адрес

Има 4 глоби от КАТ, 2 за превишена скорост

По материала работи: Ставри Таргов
Камикадзето от Пловдив - открит на друг адрес

Пораженията след катастрофата

На друг адрес, а не на домашния, е бил открит от органите на реда 23-годишният водач, който навръх Рождество снощи причини меле в Пловдив. Колата му се вряза около 20 часа в ограда на шоурум на бул. "Александър Стамболийски". Според очевидци е летял с близо 100 км/ ч.

"Цяло чудо е, че се е разминал с леки наранявания, което не налага да бъде настанен в болница", коментира шефът на "Пътна полиция" в Пловдив Йордан Милушев.

По думите му водачът е с 5 г. стаж зад волана и е глобяван 4 пъти по Закона за движение по пътищата. Две от санкциите са за превишена скорост. Пробите му за алкохол и наркотици, взети днес, са отрицателни.

Извършителят дава обяснения пред дознател защо е напуснал местонарушението. Шефът на КАТ обясни и механизма на катастрофата.

23-годишният шофьор загубил управление и навлязъл в насрещното платно, забивайки се в ограда. Законът предвижда за подобно деяние отнемане на книжката за половин година и глоба от 200 лева.

Милушев призова водачите да спазват правилата, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна