IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:00 | 7 януари 2022
Обновен: 22:55 | 23 април 2024

22-годишна уби дъщеричката си в Плевенско

Детето е било обявено за общодържавно издирване от 23 декември м.г.

По материала работи: Ставри Таргов
22-годишна уби дъщеричката си в Плевенско

Момиченце на 1 г. е било убито в плевенското село Лазарово. Детето е било обявено за общодържавно издирване от 23 декември м.г. с телеграма на ГДНП-МВР - София.

Около 15,30 ч в четвъртък полицаи провели беседа с 22-годишната майка на търсеното дете. Жената е признала, че умишлено е умъртвила дъщеричката си. Униформените незабавно направили оглед в жилището. Иззети са веществени доказателства за престъплението.

С полицейска мярка за 24 часа са задържани майката и 56-годишният дядо на детето. В Плевенската окръжна прокуратура е образувано досъдебно производство за умишлено убийство, съобщи днес пресцентърът на полцията.

Момиченцето е изчезнало в края на октомври. След около месец - през ноември дядото разкрил пред полицаи, че внучето му го няма и започнало издирване.

Пред разследващите майката на момиченцето е давала противоречиви твърдения за начина на умъртвяване. Предстоят експертизи, каза пред "24 часа" полицейски шеф.

Коментари

Новини Варна