IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
09:00 | 26 януари 2022
Обновен: 23:42 | 17 април 2024

Фончо мания: 13-годишен зад волана на мощна кола и чалга до дупка ВИДЕО

Момчето е проблемно, смята директорът на училището

По материала работи: Ставри Таргов
Фончо мания: 13-годишен зад волана на мощна кола и чалга до дупка ВИДЕО

Година след като ви разказахме за 10-годишното момче от Пещера, което шофираше джип и стана известно с прозвището Фончо Тариката – ново видео в социалните мрежи с непълнолетен зад волана. 13-годишно момче публикува в социалните мрежи клип, на който се вижда как детето шофира автомобил в ловешкото село Дерманци. Преди ден клипът е публикуван в профила на малолетния младеж, съобщава Нова.

„За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци”, заяви кметът на селото Галина Спасова.

Екип на NOVA се опита да намери момчето и семейството му. От тях няма и следа в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито у дома му, нито в училището, където е в шести клас. От две седмици го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение.

„В момента е в Испания след подадена молба от майката”, каза Петя Кръстева – директор на училището в село Дерманци.

Това, че екипът на NOVA се интересува точно от това момче и родителите му не учуди преподавателите му. „От малък е проблемен. Доста е агресивен спрямо своите съученици.

Водени са много разговори с Комисията по противообществени прояви. Водени са разговори и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия”, каза още Кръстева.

 

Коментари

Новини Варна