IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:00 | 30 януари 2022
Обновен: 23:31 | 18 май 2024

Откриха прегазена от автомобил жена (Обновена)

Тя е намерена обезобразена и все още не е идентифицирана

По материала работи: Ставри Таргов
Откриха прегазена от автомобил жена (Обновена)

Полицията разследва предполагаемо убийство на жена в Благоевградско, предаде кореспондент на bTV. Тялото на жената е открито на пътя между селата Дъбница и Хвостяне. Тя е намерена обезобразена и все още не е идентифицирана.

По случая за арестувани трима мъже. По първоначални данни жената е блъсната умишлено от автомобил. 

Случаят е предаден и на местната прокуратура. Предполага се, че става въпрос за престъпление от ревност, съобщава bTV.

Граничари и полицаи завардиха всички пътища в гоцеделчевско в издирване на шофьора, цялата полиция бе вдигната на крак за изясняване на ужасяващото произшествие, съобщава Struma.com.

Според първоначалната информация, която се разпространява неофициално в района, е, че шофьорът е преследвал момичето, което бягало от него, но няма официална информация все още.

Според infomreja.bg трима души по неофициална информация са съучастници в престъплението.

На мястото на инцидента се озоваха всички кметове от Гърменска община с ужасяващата задача да се опитат да разпознаят трупа. Младата жена е облечена със сравнително нови дрехи, не прилича на просякиня. Влачена е повече от двадесет метра с висока скорост. Знае се, че убиецът е бил със сив автомобил, пише "Стандарт".

Коментари

Новини Варна