IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:30 | 7 март 2022
Обновен: 17:01 | 1 май 2024

Млад мъж с мерцедес се удари в стълб и загина

Колата е летяла с над 120 км в час

По материала работи: Ставри Таргов
Млад мъж с мерцедес се удари в стълб и загина

Млад мъж загина при тежка катастрофа, станала към 17 часа вчера на изхода на Враца в посока към Монтана. Пътно-транспортното произшествие е станало на бул. "Васил Кънчов", близо до т.нар. Виетнамски общежития.

34-годишният водач на „Мерцедес“ е починал на път за болницата. Най-вероятната причина за инцидента е движение с висока скорост. Според непотвърдена информация колата е летяла с над 120 км в час.

Автомобилът, който е влизал към града, се е забил в стълб отдясно по посока на движението. При удара двигателят се е откъснал. Последвал е втори удар, в още един стълб, след което колата е спряла.

Коментари

Бай Ставри ( преди 2 години )
Жалко за младежа. Ама карали се с такава скорост в град и най-вече в такова време. Улицата е пързалка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Враца ( преди 2 години )
Баща му на това момче, е новинар, но в булнюз не е написано нищо за тази катастрофа! Иначе при такива инциденти се пише джигит... Първо видя репортер на Булнюз, а сега пълна тишина, нито дума нито нещо! А бащата рови на хората в раните с грозни думи :( Жалко за детето!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 13
Иво ( преди 2 години )
Изхода е около 3 километра в по-близката посока! Като се има в предвид, че до другия изход (на същата улица) са около 7 си е почти в средата на града! И кара с над 120???! Жалко за младежа!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна