IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
13:00 | 24 март 2022
Обновен: 00:44 | 1 май 2024

С палка... Бесен водач на скъпо "Порше" хукна на саморазправа

Заваляха десетки коментари, като повечето осмиваха водача, налетял на бой

По материала работи: Ставри Таргов
С палка... Бесен водач на скъпо "Порше" хукна на саморазправа

Екшън между шофьори се е разиграл на Околовръстното на София. Това става ясно от кадри в социалната мрежа.

На видеото се вижда как водач на лъскаво возило е засякъл друг на пътя. Мъжът слиза от колата, въоръжен с палка и започва да вика и чука по стъклото на колега му на пътя.

Според една от публикациите по темата шофьорът с палката е шофирал неадекватно. Подаден е сигнал в полицията, където по думите на автора униформен заявил - "Аз ако бях, щях да сляза и да се саморазправям. може и да ме набият, но какво от това".

По непотвърдена информация мъжът с палката е собственик на верига магазини за хранителни добавки.

От информацията в мрежата не е ясно дали водачът, който снима, е провокирал агресията на другия шофьор.

Под публикацията в "Катастрофи в София" заваляха десетки коментари, като повечето осмиваха водача, налетял на бой.

"Никога не вади оръжие, ако не мислиш да го ползваш. Някой ще му вземе палката и ще му я навре толкова навътре, че ще е голямо квичене. Карайте спокойно хора, бъдете толерантни на пътя.", пише Марио М.

"Наградата, жалкар на месеца отива при смешника с Поршето. Трябва да вдигат застрахователните премии на такива примати. На всичкото отгоре и сърце няма, само чука по стъклото като просяче", отбелязва Петър Г.

"Аз щях без да искам да изпусна съединителя... После записчето го показвам на чичко поУицай как иска да ме убие с палката... oт стрес и паника половината лъскачка щеше да замине", добавя Васил К.

Коментари

Новини Варна