IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:30 | 8 април 2022
Обновен: 03:58 | 25 април 2024

Поредният педофил пипнат от ловците. Мерак имал към момченце ВИДЕО

Хванатият оправда поведението си с това, че е търсил приятели

По материала работи: Ставри Таргов
Поредният педофил пипнат от ловците. Мерак имал към момченце ВИДЕО

55-годишен мъж е задържан от групата "Ловци на педофили". Гражданският арест е извършен в парк "Хиподрума" в София. Задържането се е излъчвало на живо във Фейсбук.

По думите на младежите въпросният мъж е имал сексуални намерения към 14-годишно момче. Те заявиха, че притежават снимки от чатове, които потвърждават това.

Хванатият оправда поведението си с това, че е търсил приятели, но той веднага бе контриран с въпроса - А защо те са 14-годишни момчета?

Припомняме, че групата "Ловци на педофили", които от 2020 г. разобличават възрастни мъже със склонности към контакти с малолетни, са задържали десетки.
Младежите се представят за 13-годишни момичета в сайтове за запознанства и с тях се свързват възрастни мъже. След това започва чат. Уреждат си срещи.

На мястото вместо момиче се появяват няколко здрави момчета и "арестуват" мераклията. Разпитват го, снимат го, след това подават сигнал в полицията и дават показания като свидетели.

Сред задържаните са били работник във фирма за метали, собственик на мебелен цех, фотограф, шофьори, няколко пенсионери и студент. Повече от тях имат и други провинения.

Коментари

ЯДОСВА ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна