IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:48 | 18 май 2015
Обновен: 20:47 | 25 април 2024

Труп на издирван ученик открит в Струма

Тялото е откарано за аутопсия в кюстендилската болница

По материала работи: Борис Проданов
Труп на издирван ученик открит в Струма

Мъжко тяло е открито във водите на река Струма в землището на село Търновлак. Предполага се, че това е трупът на 17-годишния младеж, скочил в реката на 11 април.


В неделя малко преди обяд на телефон 112 е постъпил сигнал, че във водите на Струма има човешко тяло, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Кюстендил.


Трупът, който е в напреднал стадий на разложение, е изваден от спасителен екип и е откаран за аутопсия в кюстендилската болница.


Предполага се, че намереното тяло е на 17-годишният ученик от кюстендилската гимназия по икономика - Едмонд Белюли. На 11 април той бил с компания край река Струма в село Копиловци, когато се хванал на бас, че ще скочи от моста над реката. След като не излязъл, приятелите му подали сигнал на тел.112.


Две седмици екипи на пожарната и полицията, както и водолази, търсеха тялото му в протежение на 30 километра по течението на реката. Поради обилните валежи обаче нивото на Струма бе много високо и търсенето бе неуспешно.


Окръжната прокуратура в Кюстендил е разпоредила пълна съдебно - медицинска експертиза.

Коментари

Новини Варна