IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
12:56 | 21 май 2015
Обновен: 04:01 | 20 април 2024

Потвърдено: Откритото в Струма тяло е на Едмонд

Младежът скочи в реката на 11 април след облог

По материала работи: Ставри Таргов
Потвърдено: Откритото в Струма тяло е на Едмонд

Откритото в Струма човешко тяло е с изяснена самоличност, съобщи говорителят на Районна прокуратура – Кюстендил Галина Димитрова пред "Фокус".

Удавникът е 17-годишният Едмонд Белюли. Момчето беше в неизвестност от 11 април, когато след облог със свои приятели, скочи в пълноводните води от мост над реката в района на село Копиловци.
В издирването му се включиха полицаи, пожарникари, доброволци, негови съученици, както и водолази, но действията им останаха без резултат.

Тялото беше открито на 17 май в реката край село Търновлаг. Местни жители са забелязали трупа на младежа и са сигнализирали на телефон 112, а пристигналият екип на пожарната е извадил трупа, който е бил в напреднал стадий на разложение.

След направената аутопсия и сравнителни действия е установена и самоличността му. По случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство.

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна