IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
09:40 | 20 юли 2022
Обновен: 23:37 | 24 март 2024

Семерджиев засичан да кара сив "Мерцедес" S-класа с полицейски буркан. И?

Негови близки твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране

По материала работи: Ставри Таргов
Семерджиев засичан да кара сив "Мерцедес" S-класа с полицейски буркан. И?

Отговорният за зверската катастрофа на бул. „Черни връх“, при която на 5 юли късно вечерта загинаха две млади жени, Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа с полицейски буркан. Въпреки това няма данни Семерджиев да е бил санкциониран от служителите на СДВР.

Още повече че в полицията добре познават автомобилите, които се ползват със специален статут на движение и сред тях почти няма лимузини, които са с друг цвят, освен черния.

Преди седмица се разбра, че три дни след катастрофата приятел на Семерджиев е унищожил четири чувала с вещи, които бившият футболист оставил в другия ползван от него лек автомобил „Мерцедес“.

Близки на Семерджиев твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране.

МВР обяви преди десет дни, че започва мащабна проверка на връзките на Георги Семерджиев с униформени служители от столицата.

Подозренията са, че Семерджиев е ползвал полицейска закрила от служители на столичната полиция, които са го придружавали в извънработно време, за да му осигуряват „полицейски чадър“ при търговия с наркотични вещества. Тарифата за тази „услуга“ била 1500-2000 лв. на месец.

За момента Симона Радева не е коментирала близостта си с шофьора-убиец, нито твърденията, че заедно с нейния приятел, също полицай от софийското Четвърто полицейско управление, са миели автомобилите си безплатно на автомивката на Семерджиев в подземния паркинг до столичен хотел, пише blitz.bg.

Коментари

Новини Варна