IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Крими
13:40 | 28 юли 2022
Обновен: 23:29 | 9 април 2024

Сервитьор зашлеви силен шамар на клиент в спор за сметката ВИДЕО

Бил изнервен

По материала работи: Ставри Таргов
Сервитьор зашлеви силен шамар на клиент в спор за сметката ВИДЕО

В социалните мрежи се появи клип, на който се вижда как сервитьор от заведението на председателя на БАЗ Ричард Алибегов, намиращо се в центъра на София, удря шамар на недоволен клиент. Видеото е разпространено от самия потърпевш - собственика на Contemporary bohemians Явор Павлов.

"Моето скромно недоволство за надписаната допълнителна бутилка вино в сметката... знам, че много хора ще харесат шамара, забавлявайте се, и Светослав Денчев, надявам се ще имаш светска кариера в Raffy Bar & Gelato", пише удареният клиент, споделяйки и видеото в профила си във Facebook.

На кадрите се вижда как Явор Павлов и сервитьорът спорят за сметката. Собственикът на Contemporary bohemians иска да разговаря с управителя, а сервитьорът обяснява, че е направил корекция на сметката, но не може да предостави допълнителна отстъпка. След това последва и силен и звучен шамар върху лицето на клиента.

От заведението излязоха с позиция, която също е разпространена в социалната мрежа:

"Здравейте, включваме се по повод ситуацията с нашия клиент Явор Павлов. Искаме да ви информираме, че сме изключително разочаровани от крайно непрофесионалното поведение на нашия служител.

Собствениците, служителите и всички останали хора, които са работили и работят от дълги години за това Raffy да бъде успешна верига, по никакъв начин не толерират подобно поведение и спрямо служителя вече са взети необходимите мерки. Извинихме се на Явор лично, извиняваме се още веднъж и публично! Прояви на грубост и насилие са недопустими в нашите заведения".

От заведението допълват, че собственикът е провел личен разговор с Явор Павлов, а служителят е бил освободен.

Пред bTV потърпевшият Явор Павлов обясни, че ще си търси правата в съда.

"Изключително грозна постъпка, разочарован съм, момчето работи повече от една година, абсолютно недопустимо. Гледах четири пъти клипа, обадих се на клиента, извиних му се", каза Алибегов пред медията.

Служителят, който бил салонен управител, обяснил действията с това, че бил изнервен, пише dnes.dir.bg

Коментари

Новини Варна