IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
09:40 | 11 август 2022
Обновен: 23:30 | 16 април 2024

Страшна картина: 20-годишен със спортна кола по чудо не уби няколко младежи

Инцидентът е станал на пътя Ахтопол – Царево

По материала работи: Ставри Таргов
Страшна картина: 20-годишен със спортна кола по чудо не уби няколко младежи

20-годишен шофьор помете автомобил на пътя Ахтопол – Царево. Минути по-рано в ударената кола е трябвало да се качат група младежи. Бащата на потърпевшия шофьор публикува снимки на автомобила на своя син и изля гнева си в социалните мрежи.

Младият шофьор на спортна кола губи контрол над превозното средство на пътя между Ахтопол и Варвара. Следва удар в паркиралия в крайпътна отбивка лек автомобил. От сблъсъка колата се преобръща на дясната си страна, минути преди в нея да се качи синът на Росен Иванов заедно със свои приятели.

"Пред очите ми беше тази страшна картина, размазаната кола, която просто за секунди, ако беше избързал синът ми, щеше да се окаже вътре в нея и точно там, където е шофьорското място, щеше да бъде размазан и той самият", каза бащата.

Катастрофата става на прав участък. От МВР Бургас съобщиха, че пробите за алкохол и наркотици на 20-годишния шофьор на луксозната кола са отрицателни.

В поста си в социалните мрежи обаче бащата на оцелялото момче изрази съмнение: Баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни, до следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви.

"Твърде много хора, особено млади хора, което е тревожното напоследък, карат или под въздействието на някакви вещества...", посочи още Росен Иванов.

Младият шофьор се е отървал само с натъртвания и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Коментари

Новини Варна