IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:20 | 3 септември 2022
Обновен: 23:02 | 25 април 2024

Кола се блъсна в скат, загина жена

Ранени са други две пътнички в автомобила

По материала работи: Ставри Таргов
Кола се блъсна в скат, загина жена

Пътничка в лек автомобил загина, а други две са настанени в болница след тежка катастрофа в района на село Комунига около 17 часа в петък.

42-годишен мъж, навлизайки в завой, загубил контрол над автомобила си "Фолксваген". Колата напуснала платното за движение и се блъснала в скат.

Вследствие на удара 55-годишна пътничка била тежко ранена и по-късно починала. Пострадали са и други две на 64 г. и на 60 г. Те били транспортирани за преглед в Спешното отделение в Кърджали.

Пострадалата 64-годишна жена е с тежка мозъчна травма и е транспортирана в Пловдив, пътничката на 60 г. е настанена в болница със счупена ръка. Водачът и още една жена, пътувала в колата, са прегледани и освободени.

Направените тестове за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Дежурна оперативна група от РУ - Кърджали, е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна