IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
12:43 | 27 май 2015
Обновен: 06:12 | 25 април 2024

Шестима отглеждали марихуана в птицекомбинат

Дрогата е иззета, а мъжете са задържани в ареста

По материала работи: Ставри Таргов
Шестима отглеждали марихуана в птицекомбинат

Шестима мъже са задържани за отглеждане и разпространение на наркотици. Престъпната дейност те извършвали в стар птицекомбинат в плевенското село Бохот, в Пазарджик и в село Кърнаре. При сцпеакцията са участвали служители от СДВР и ОДМВР в Пазарджик и Плевен.

При претърсването на сградата на бившия птицекомбинат в Бохот са открити две оборудвани помещения с 531 наркотични растения, изсушена марихуана с общо тегло 166,57 грама, кокаин - 0.29 г, и пистолет с боеприпаси, вероятно газов, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

На 24 май е заловен и мерцедес, в който са били двама братя. От колата са иззети 57 растения марихуана в начален стадий на растеж.

При претърсване на дома на братята в Пазарджик са намерени вакуумирани найлонови пликове с марихуана, електронна везна, приспособления и торове.

Братята и останалите четирима са в ареста за 72 часа. Прокуратурата ще иска за всички постоянна мярка задържане под стража, съобщава Dnes.bg.

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна