IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
09:20 | 13 октомври 2022
Обновен: 12:09 | 14 май 2024

Убиха самотно живееща жена на село (Обновена)

Жертвата е на 61 г.

По материала работи: Ставри Таргов
Убиха самотно живееща жена на село (Обновена)

Окръжна прокуратура – Търговище, ръководи досъдебно производство във връзка с убийство на жена, извършено в село Славяново. Жертвата е 61-годишна жителката на селото, която живеела там сама.

След като изгубили връзка с жената, нейни близки подали сигнал. На мястото бил изпратен екип на Спешна помощ и полицейски екип. В една от стаите на къщата, в която тя живеела, било намерено безжизнено тялото й. При първоначалния оглед станало ясно, че се касае за тежко криминално деяние.

Под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Търговище, и към момента текат действия по разследване на случая, изясняват се фактите и обстоятелствата около убийството. Назначени са съдебно-медицинска и множество други експертизи, извършват се огледи и разпити.

По първоначални данни жената е била удушена. Хора от селото изключват убитата Фатме Мустафова да е имала конфликт с някого. Жената живеела сама, била вдовица. Била е собственичка на малък магазин за закуски, и когато обектът не отворил, съседите се притеснили за нея.

Коментари

Новини Варна