IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:20 | 23 ноември 2022
Обновен: 03:15 | 23 април 2024

Дрогиран дрифтира в автокъща, полицаите като каубои, спипаха го! ВИДЕО

37-годишният молдовец отказал да се легитимира

По материала работи: Ставри Таргов
Дрогиран дрифтира в автокъща, полицаите като каубои, спипаха го! ВИДЕО

Дрогиран молдовски шофьор беше задържан в Бургас. Мъжът влязъл с автомобила си в автокъща и започнал да дрифтира, управлявайки агресивно автомобила си.

Двама работещи в автокъщата мъже се опитали да спрат водача, но мъжът започнал да ги заплашва на руски език, държейки се неадекватно. След второто му влизане на територията на автокъщата, за да не се стигне до инцидент, двамата бургазлии свалили водача и се обадили в полицията. Петима униформени едвам успели да му сложат белезниците.

"Пристигналите на място полицаи заварили лицата, осъществили гражданския арест заедно с мъж на видима възраст около 40 години, който категорично отказал да предостави документи за самоличност, както и да проговори на друг език освен руски.

Констатирано е обаче, че се касае за 37-годишен молдовски гражданин, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба се е оказала положителна за коктейл от наркотични вещества. Мъжът категорично е отказал да даде кръв за химичен анализ", заяви говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева, цитиран от Bgonair.bg.

Коментари

Новини Варна