IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
10:40 | 20 декември 2022
Обновен: 11:34 | 26 април 2024

Румънски тираджия изтрещя, понесе с тира си патрулка, бесен от трафика

Глобиха го с 400 лв.

По материала работи: Ставри Таргов
Румънски тираджия изтрещя, понесе с тира си патрулка, бесен от трафика

Румънски шофьор блъсна полицейски патрул на граничен пункт "Дунав мост". На 18 декември около 05:50 часа 29-годишният водач на ТИР се е намирал на опашката на изчакващите да преминат границата товарни МПС на бул. "Тутракан", в района на "Сръбчето".

Въпреки че придвижването през пункта било временно преустановено, 29-годишният решил да потегли демонстративно, като предприел преминаване в лява лента, форсирал двигателя и се придвижил напред.

Блъснал полицейски автомобил с намиращите се в него служители, ангажирани с организацията на движението и преминаването на товарните превозни средства в района на пункта.

Те са били пред него с включена светлинна сигнализация, за да му попречат да тръгне. ТИР-ът успял да избута патрулката на известно разстояние. След като спрял, служителите на реда успели да излязат от колата и са предприели действия по установяване на самоличността на водача и изясняване на случая.

Той е бил задържан, случаят е документиран, като е съставен акт, който вчера е бил внесен за разглеждане от дежурен състав на Районния съд в Русе.

Определената на румънския гражданин глоба за извършена непристойна проява е в размер на 400 лв., съобщава Bgonair.bg.

Коментари

Новини Варна