IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
08:20 | 24 декември 2022
Обновен: 04:13 | 29 април 2024

БМВ се удари в стълб, остави 3 трупа на пътя в Шумен

Загиналите са две момичета и мъж на 24 г., който е шофирал колата

По материала работи: Ставри Таргов
БМВ се удари в стълб, остави 3 трупа на пътя в Шумен

Снимка ОДМВР - Шумен

Мъж на 24 години и 13-годишно момиче са загинали в тежка катастрофа снощи в Шумен. Трагичният инцидент е станал до Томбул джамия. Сигналът за катастрофата е подаден в 21.21 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Съобщено е, че водач на лек автомобил БМВ Z4 с шуменска регистрация се движил от площад „Оборище“ към улица „Георги С. Раковски“. В близост до Томбул джамия автомобилът е поднесъл, преминал е през тревната площ и се ударил в електрически стълб.

На място е починал 24-годишният водач на двуместното БМВ-то. В колата са пътували и две момичета. По първоначална информация на 13 и 16 години. В тежко състояние е прието в шуменската болница по-голямото момиче, което е починало по-късно. 13-годишната девойка също е загинала на място.

На мястото на трагичния инцидент бе извършен оглед. Водачът на автомобила е правоспособен. Причините за катастрофата се изясняват, съобщава 24shumen.com.

Коментари

Новини Варна