IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
16:20 | 15 януари 2023
Обновен: 16:31 | 29 април 2024

Ауди се наниза на електрически стълб и 2 паркирани коли

Шофьорът - пиян и без книжка

По материала работи: Ставри Таргов
Ауди се наниза на електрически стълб и 2 паркирани коли

Ауди се е блъснало в стълб и 2 паркирани коли в пловдивското село Йоаким Груево и след удара водачът е избягал. За това съобщи във фейсбук очевидката Румяна Димитрова.

Според нея инцидентът е станал на главния път в селото. От полицията потвърдиха за катастрофата с уточнението, че се е случила 25 минути след полунощ.

Последвало преследване и водачът е открит. Той е от близкото Ново село. Съставен му е акт, съобщиха от пловдивската полиция за "24 часа".

"След неспиране на стоп палка в близките села. Не е преследван от полиция. Шофиране в нетрезво състояние, без свидетелство за правоуправление на МПС, напуснал местопроизшествието, изоставяйки управлявания от него автомобил "Ауди". Резултат - отсечен стълб на ЕВН, паркирани "Ситроен Ксара Пикасо" и "Ситроен С5", вероятно тотална щета. Какво наказание ще понесе отговорният според вас?", написа Димитрова в социалните мрежи.
 
 

Коментари

Новини Варна