IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:40 | 17 януари 2023
Обновен: 19:32 | 23 април 2024

След наркосделка – полицейски шеф с патрулка в колата на дилъра ВИДЕО

В бюлетина на Областната дирекция на МВР липсва информация за конкретния случай

По материала работи: Ставри Таргов
След наркосделка – полицейски шеф с патрулка в колата на дилъра ВИДЕО

Началникът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски използва нетрадиционен метод, за да спре лек автомобил с млад шофьор след получена информация за наркосделка в ромската махала, съобщи местният сайт "Бул Нюз".

В късния следобед в петък полицейският шеф блъснал с патрулния автомобил колата на 20-годишния водач, а ударът е заснет от охранителна камера в близост до кръстовището на улиците "Родопи" и "Бачо Киро" в ромската махала на Бяла Слатина.

От кадрите се вижда как след сблъсъка лекият автомобил "Ауди" се удря в табло на електроразпределителното дружество, а от патрулката излизат униформени.

По неофициална информация 20-годишният шофьор на аудито се връщал от дома на местен криминално проявен жител, който многократно е хващан да продава наркотици. При претърсване на принудително спрения автомобил, под една от седалките е открита дрога.

В бюлетина на Областната дирекция на МВР във Враца липсва информация за конкретния случай, но е отбелязано, че през уикенда на територията на Районното полицейско управление в Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел. Извършени са проверки на търговски обекти, лица и моторни превозни средства, съобщава Dir.bg.

Коментари

Новини Варна