IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
18:03 | 2 юни 2015
Обновен: 09:00 | 17 април 2024

Версия: Фенове убили младежа от Борисовата градина?

Съученици на жертвата: Беше кротък!

По материала работи: Юлиян Атанасов
Версия: Фенове убили младежа от Борисовата градина?

Съучениците на 16-годишния Георги Игнатов от Националната търговско-банкова гимназия в София, който бе намерен убит в Борисовата градина, са потресени от убийството.
Момчета и момичета, които учат в една смяна с Георги, го описаха пред "24 часа" като добър ученик, много кротко и спокойно момче. Класът на Георги е бил разпуснат и освободен от часовете. По думите на децата една от версиите, която се разнасяла из училището е, че момчето е убито от ултраси, защото е било фен на "Левски".
Те изключиха версията убийството да е станало заради момиче, тъй като Георги не е проявявал симпатии към определена девойка.
Учителите разказаха, че в последните години след абитуриентските балове нещастие спохожда училището. Миналата година загинал единадесетокласник пак през юни.
По нареждане на директорката журналисти не бяха допуснати на територията на училището. Гардове следяха за спазването на заповедта, пише dnes.bg.

 

Коментари

Новини Варна