IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:40 | 15 февруари 2023
Обновен: 03:28 | 25 април 2024

Кола премаза рускиня, шофьорът се издирва

Трагедията се е разиграла след 19 часа вчера

По материала работи: Ставри Таргов
Кола премаза рускиня, шофьорът се издирва

Трупът на рускиня е бил открит край пътя до Берковица. Трагедията се е разиграла след 19 часа вчера. Случаен минувач забелязал в банкета на излизане от града след разклона за село Бързия безжизнено тяло.

Ужасеният човек незбавно подал сигнал в полицията и на мястото се отзовал екип на местното районно управление, съобщава Glasnews.bg.

При направения оглед на местопроизшествието е установен труп на жена, лежаща по очи край пътя. 

Ясна е самоличността ѝ – 59-годишна рускиня, живееща в село Бързия. По тялото ѝ имало следи и травми, присъщи на такива, причинени от блъскане на превозно средство. На мястото обаче нямало никого, съобщи bulnews.

Оказва се, че това не е първият подобен инцидент с въпросната рускиня. В края на миналата година тя отново е била блъсната от кола в квартал „Раковица“. По думите на свидетели тогава жената била в нетрезво състояние.

Какво е довело до сегашния трагичен инцидент – тепърва ще се установява. Полицията издирва колата и извършителя. Работата по случая продължава.

Коментари

Новини Варна