IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:20 | 7 април 2023
Обновен: 15:45 | 26 април 2024

Жена напада с шило и камъни случайни минувачи

Забелязана е в два столични квартала

По материала работи: Ставри Таргов
Жена напада с шило и камъни случайни минувачи

В социалните мрежи се появиха сигнали за нападения над случайни хора от жена в столицата. В някои от публикациите се твърди, че жената е нападала с шило и камъни. След като снимката ѝ беше публикувана, още хора я разпознаха и написаха, че е нападала многократно в столичните квартали „Редута” и „Гео Милев”.

Преди около 2 месеца дъщерята на Красимира е нападната от същата жена, чиято снимка вижда в публикация във фейсбук. След като се разминали по тротоара, непознатата агресирала вербално срещу по-голямото дете на Красимира. По думите ѝ нападателката не изглеждала ментално здрава.

„Първия път, когато я видях, беше пред магазина, в който работя. Мина, започна с обидни епитети. Един от редовните клиенти ѝ направи забележка, тя се върна и продължи пак.

Следващия път беше сега в понеделник. Влезе в магазина, започна да ме обижда, изплю се на земята с думите „Ще ме запомниш коя съм”, разказа Илиана Илиева. Допълва, че видяла публикацията в социалната мрежа и под нея имало коментари на много потърпевши жени.

По думите на всички потърпевши само намесата на мъже е била причина да не се стигне до физическа агресия, пише 24 часа.

Жената е задържана, съобщи Glasnews.bg.

Коментари

Новини Варна