IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
13:20 | 11 април 2023
Обновен: 20:42 | 29 април 2024

3 инцидента с неправоспособни мотористи завършиха с травми

В единия случай водачът избягал, след като ударил пешеходец

По материала работи: Ставри Таргов
3 инцидента с неправоспособни мотористи завършиха с травми

Три инцидента с неправоспособни мотористи в Бургаско завършиха с травми през уикенда и в понеделник, съобщават от полицията.

Около 21 ч. снощи на кръстовището на улиците "Трети март" и "Димитър Николов" в бургаския квартал Лозово, мотоциклет "Хонда", управляван от 17-годишен неправоспособен бургазлия, отнел предимството на лек автомобил "Дачия Лоджи" със софийска регистрация и се блъснал в него.

От удара пострадал младежът, който е откаран с мозъчно сътресение в УМБАЛ Бургас. Момчето е тествано с дрегер, отчел 0,21 промила алкохол в кръвта му, пише 24 часа.

Предния ден в средецкото село Дебелт в района на ул. "Цвятко Радойнов" с пресечката за Гробищния парк мотопед "Хонда Дилън 125" без регистрационни табели, управляван от 27-годишен неправоспособен водач внезапно променил посоката на движение и блъснал 22-годишен пешеходец.

Вместо да помогне на ранения рокерът избягал, но е издирен от полицията.Пешеходецът с охлузни рани по ръката и крака, е прегледан на място от екип на Спешна помощ и освободен за домашно лечение.

В болницата с фрактура на левия крак пък е прието на 7 април 14-годишно момче от Карнобат. То опитало да управлява мотор, но на ул. "Цанко Церковски" 27 загубил управление, моторът се завъртял, а детето паднало на улицата. Няма опасност живота му, уточняват от полицията.

Коментари

Новини Варна