IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
14:20 | 24 април 2023
Обновен: 00:53 | 29 април 2024

Малко дете е в реанимацията след жестока катастрофа в Бургаско

Ранени са и родителите му, но състоянието им е стабилно

По материала работи: Ставри Таргов
Малко дете е в реанимацията след жестока катастрофа в Бургаско

3-годишно дете е в реанимация с опасност за живота след жестока катастрофа в бургаското село Извор. Ранени са и родителите му, но състоянието им е стабилно, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на 21 април около 22.57 ч. в селото, по околовръстния път за Зидарово. Поради движение с несъобразена с конкретните условия на видимост скорост лек автомобил "Форд Мондео" катастрофира самостоятелно, излизайки извън пътното платно и блъскайки се последователно в мантинела и бетонна колона.

Колата е управлявана от 25-годишен мъж от Зидарово, с когото пътували 23 - годишната му съпруга и дъщеря им на 3 г..

Мъжът получил повърхностни рани по главата, а жена му е със счупена ръка. Двамата не са настанени в болница, но детето им е с опасност за живота, в реанимацията на УМБАЛ Бургас с фрактура на дясното бедро и политравма.

Още две деца пострадаха в Бургаско на 21 април, но техните травми не са сериозни, уточниха от полицията. Около 16.15 ч. на айтоската улица "Лясковско шосе" пред входа на местния винпром лек автомобил "Ауди А 3" с бургаска регистрация, управляван от 46-годишен айтозлия, не спазва дистанция и блъска отзад намаляващия скоростта и спиращ лек автомобил "Фолксваген Голф" с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен айтозлия.

От удара фолксвагенът отскача и блъска паркирания извън пътното платно лек автомобил ауди с бургаска регистрация, собственост на 34-годишен айтозлия.

От удара пострадали шофьорът на фолксвагена и трима от пътуващите в аудито - жена на 69 г. от Айтос и две сестрички на 9 и 17 години, също от Айтос.

Четиримата пострадали са откарани до УМБАЛ Бургас, прегледани и освободени за домашно лечение, без сериозни наранявания, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна