IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
16:00 | 15 юни 2023
Обновен: 10:25 | 11 май 2024

Син намушка смъртоносно баща си след скандал

После се обади в полицията

По материала работи: Ставри Таргов
Син намушка смъртоносно баща си след скандал

Скандал между баща и син завърши с фатален край за по-възрастния мъж. Инцидентът е станал в димитровградското село Горски извор, а сигнал за него е получен снощи в 20:50 часа на спешния телефон в управлението, съобщава bTV. 

Той е подаден от 47-годишния син, който съобщил, че след семейна разпра с баща си го е пробол с нож в областта на гърдите. 

Трупът на 75-годишния баща е откаран за аутопсия, а по-младият мъж е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство. 

В момента се извършват процесуално-следствени действия, предстои и повторен оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава.

Коментари

Ирина ( преди 10 месеца )
Важная информация! Руководителю, Маркетологу, РОПу. Здравствуйте, Ваш сайт..... в ТОП1 за один день. Бесплатный ТЕСТ в день обращения. 150 топ-фраз станете лидером своей ниши. Доступы к сайту/метрике не нужны. С уважением, Ирина WhatsApp https://wa.clck.bar/79107133891 Telegram https://***/griafir E-mail: irina20-68***mail.ru
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна