IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
11:20 | 16 юли 2023
Обновен: 15:01 | 29 април 2024

В Пловдив млад шофьор уби възрастен мъж на зебра

Това е втори подобен инцидент в рамките на седмица

По материала работи: Ставри Таргов
В Пловдив млад шофьор уби възрастен мъж на зебра

19-годишен водач блъсна възрастен мъж на пешеходна пътека в Пловдив и на път за болницата удареният е починал.

Инцидентът е станал след 19 часа вчера на бул. "Христо Ботев" в участъка между Централна гара и Стоматологичния факултет. 83-годишният пешеходец е бил с много тежки травми след катастрофата, затова и е издъхнал минути след нея.

Шофьорът има 1 година стаж зад волана. Той е карал мазда, изпробван е за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Задържан е за 24 часа.

Образувано е досъдебно производство.

Това е втори инцидент със загинал в Пловдив тази седмица след блъскане на пешеходна пътека. На 11 юли жена на 53 г. удари майка и дъщеря на зебра в града. 13-годишното момиче почина, припомня 24 часа.

Коментари

Мариана ( преди 9 месеца )
Блъснатият човвк лежеше мъртъв на платното - изобщо не е издъхнал на път за болницата.Омръзна ми от непроучени истории и писане напосоки.Да. И на булеварда има метални ограждения между платната, които не разрешават преминаване на пешеходци. За каква пешеходна пътека говорите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Мариана ( преди 9 месеца )
Блъснатият човвк лежеше мъртъв на платното - изобщо не е издъхнал на път за болницата.Омръзна ми от непроучени истории и писане напосоки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна