IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
19:48 | 13 юни 2015
Обновен: 05:32 | 20 април 2024

В София хулигани нападат по автобусите

Пострадал мъж разказа за нов инцидент

По материала работи: Юлиян Атанасов
В София хулигани нападат по автобусите

Младежът, който в четвъртък вечерта намушка с нож двама души в автобус 83 в София, вероятно е заплашвал пътници и преди това. Пред bTV потърпевш разказа за случилото се ден по-рано.
61-годишният Стоян Николов пътувал в същия автобус. Малко преди да слезе от него, млад мъж го заплашил с нож, след което го ударил в лицето. Причината - ядосал се, че Николов се държал за облегалката на седалката му.
Николов си махнал ръката, но в този момент младият мъж станал. „Обърна се към мен, извади нож от джоба тип пеперуда и вика - сега те убих", спомня си мъжът.
Стоянов твърди, че нападателят е на около 20 години, изключително агресивен. Автобусът е бил пълен с хора, но никой не е реагирал.
След случилото се Николов слиза от автобуса, а нападателят продължава да пътува в него. Ден по-късно мъжът разбира от новините, че същия шок са преживели други, по-тежко пострадали от него, пътници. Подава жалба в полицията. А днес си е извадил и медицинско.
Николов е сигурен на 70 - 80%, че човекът, нападнал него, е същият, извършил нападението в четвъртък вечерта. Николов се надява нападателят да бъде осъден.
Утре съдът ще гледа мярката на младежа, задържан за нападението над бащата и сина в четвъртък.
 

Коментари

Новини Варна