IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
13:35 | 14 юни 2015
Обновен: 01:13 | 21 април 2024

Трагедия в семейството на бургаски лекар

Дъщерята на медика се простреля

По материала работи: Деян Михайлов
Трагедия в семейството на бургаски лекар

29-годишната Ирена, по-голямата дъщеря на известния бургаски реаниматор д-р Йордан Томов е сложила край на живота си в събота.
Младата жена е взела тайно ключа от сейфа, в който баща й е съхранявал законно притежавано оръжие, и се е простреляла в главата. По това време д-р Томов е бил у дома си, но нищо не е могъл да направи. Изстрелът е бил смъртоносен.
Близки до семейството на реаниматора и съпругата му, който също е лекар, знаят, че от няколко месеца те се опитвали да овладеят силната депресия, в който изпаднала по-голямата им дъщеря. Момичето завършило висше образование в София и изглеждало сякаш е уредило живота си там, но неочаквано се прибрало у дома.
Д-р Томов бил много притеснен, макар че напоследък се държал по-ведро. Надяваше се е, че лошото е отминало, разкриват негови приятели. Йордан Томов е сред най-опитните реаниматори в Бургас, уважаван в лекарското съсловие. Той придоби популярност след прословутата реплика на премиера Борисов „Къде е този якия касапин” на церемония за награждаване на медици от МБАЛ-Бургас за бързата реакция и проявения професионализъм след атентата от 18 юли 2012 г. на бургаското летище.

 

Коментари

Новини Варна