IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
17:00 | 22 октомври 2023
Обновен: 16:44 | 26 април 2024

Млада жена загина на пътя

Блъсната е от кола, засечена от тир

По материала работи: Ставри Таргов
Млада жена загина на пътя

Жена на 26 години от Костинброд е загинала при инцидент на пътя Монтана-Лом, съобщиха от Областната дирекцията на МВР в Монтана.

При 105-ия км от пътя шофьор на лек автомобил на 68 години от Монтана е предприел изпреварване на товарен камион, управляван от водач на 55 години от Лом. Шофьорът на камиона обаче не е осигурил предимство на изпреварващия го и тръгнал да пресича пътя, за да се отбие в крайпътна отбивка от лявата страна на шосето, пише "Труд".

Така е възникнал инцидентът, при който шофьорът на колата е загубил контрол върху превозното средство и е навлязъл с голяма скорост в отбивката, където стояла младата жена от Костинброд.

Той я прегазил и успял да спре едва след това. Пострадалата била откарана в болница в Монтана с множество травми, но по-късно починала, съобщиха от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство, двамата шофьори са изпробвани за алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Коментари

Новини Варна