IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
08:00 | 14 декември 2023
Обновен: 15:31 | 26 април 2024

Простреляха жена във фризьорски салон

39-годишната маникюристка е сред известните професионалисти в бранша

По материала работи: Ставри Таргов
Простреляха жена във фризьорски салон

Снимка bTV

Жена е простреляна снощи в Русе. Инцидентът е станал в кв. „Възраждане“ във фризьорски салон. Пострадалата е откарана веднага с линейка в болница, където веднага е била вкарана в операционната.

39-годишната маникюристка е сред известните професионалисти в бранша и се радва на много успехи.

Стрелбата е станала малко преди 20:30 часа, като при произшествието е счупено и стъклото на вратата на фризьорския салон, съобщи bTV.

По неофициална информация тя е пострадала от мъжа, с който има връзка. В салона са се разиграли сцени с насилие и принуда, преди да се стигне до стрелбата.

Извиканият екип на полицията незабавно отцепи мястото с полицейска лента до пристигане на криминалистите, които да извършат оглед.

По неофициална информация пострадалата жена е била ранена тежко - получила е куршум в корема.

До момента няма официална информация дали извършителят е задържан и какви са мотивите за агресията. Очаква се повече подробности по случая да бъдат съобщени от органите на реда.

Мъжът, който снощи простреля жената в Русе, е открит от полицията мъртъв, като по всяка вероятност се е самоубил. Това потвърдиха за БТА от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Мъжът е от румънски произход, като двамата с жената живеели на семейни начала.

Разследването продължава.

Коментари

Новини Варна