IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
11:20 | 4 март 2024
Обновен: 10:54 | 26 април 2024

Варненски студент се оплака от тормоз в Плевен, чупят чистачките на колата му

Момчето паркира нормално, но това не му помага

По материала работи: Ставри Таргов
Варненски студент се оплака от тормоз в Плевен, чупят чистачките на колата му

Студент се оплака от системна саморазправа с колата му в Плевен. Павлин В., чиято кола е с варненска регистрация и учи в града, разказва, че чистачките на машината му били вдигани често.

В края на февруари обаче всичко ескалирало. Мъжът открил паркираното возило със счупени чистачки, а една от гумите била спусната. Младежът разказва за саморазправата в своя поредна публикация във Facebook, предава Glasnews.bg.

"Помолих да бъде спрян този психически тормоз, защото съм дошъл тук да уча, а не да правя ремонт на колата ми. Да уточня, колата не се намира пред на някого гаража, не пречи на движението", разказва той.

Студентът използва социалната мрежа Facebook, опитвайки се да открие извършителя.

Вижте цялата му публикация:

"Пълно безумие! Преди няколко месеца бях качил пост, с който показах как чистачките на колата ми се бяха вдигали системно. От както се върнах от сесия, чистачките започнаха отново да бъдат вдигани, но днес нещата ескалираха ( 28.02.2024г. ).

Предните чистачките бяха огънати, задната счупена, ( както се вижда на снимките ) хвърлена до колата и изпусната предна дясна гума.

Помолих да бъде спрян този психически тормоз, защото съм дошъл тук да уча, а не да правя ремонт на колата ми. Да уточня, колата не се намира пред на някого гаража, не пречи на движението и най-простото нещо, което човек може да направи, ако му пречи е да остави телефон за връзка.

Моля, ако някой е видял извършителя на улица "Копривщица" 22, нека се свърже с мен, благодаря!"

Коментари

Новини Варна