IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:00 | 8 март 2024
Обновен: 19:03 | 28 април 2024

Психично болен наръга до смърт мъж в Добрич

Прокуратурата пое случая

По материала работи: Ставри Таргов
Психично болен наръга до смърт мъж в Добрич

Окръжна прокуратура – Добрич, ръководи досъдебно производство по чл. 115, ал. 1от НК във връзка с починал след намушкване мъж в града.

Изяснява се съпричастността на млад мъж към извършеното престъпление, като към момента той е задържан по Закона на МВР. Има данни, че 31-годишният мъж страда от психично заболяване.

След 18 часа на 7 март 2024 година случаен минувач забелязва мъж в безпомощно състояние на улица в Добрич. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установява, че мъжът е починал.

В хода на действията, предприети незабавно за изясняване на ситуацията, станало ясно, че се касае за извършено тежко криминално престъпление. Установена и самоличността на убития – на 56 години, местен жител.

Работата по доказване и документиране на извършеното престъпление продължава и към момента. Назначени са съдебно – медицинска и други експертизи.

Предстои след анализ на събраните до момента доказателства да бъде взето решение за ангажиране на наказателна отговорност.

Коментари

Новини Варна