IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:40 | 12 март 2024
Обновен: 15:04 | 28 април 2024

Маскирани пребиха и ограбиха възрастно семейство в дома им

Задигнали са 2 000 лв.

По материала работи: Ставри Таргов
Маскирани пребиха и ограбиха възрастно семейство в дома им

Трима маскирани са пребили и ограбили семейство възрастни хора в Благоевград. Пострадалите са настанени в болница с множество наранявания по тялото.

Сигналът е получен в полицията късно снощи. Тримата нападатели, които били облечени в тъмни дрехи и имали маски на главите, нахлули в дома на семейството, който се намира в земеделската местност "Проевски чифлик", като поискали всичките им налични пари и ценности.

Престъпниците нанесли множество удари по телата на 67-годишната жена и 70-годишния и съпруг, след което задигнали около 2000 лева и избягали в неизвестна посока.

Пострадалите са настанени в болнично заведение с разкъсно-контузни рани и хематоми. Няма опасност за живота им.

За дръзкото нападение е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата в Благоевград. Извършителите се издирват, съобщава БНР.

Коментари

yabberingesma ( преди 1 месец )
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна