IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
18:13 | 26 юни 2015
Обновен: 08:31 | 27 март 2024

Полицията издирва четирима за убийството на АМ "Струма"

47-годишен мъж е убит при инцидента

По материала работи: Юлиян Атанасов
МВР разследва убийството на данъчен служител в София

47-годишният технически ръководител Николай Чивиев,  роден в село Черниче, но живеещ в София, е убитият при инцидента на магистрала "Струма" днес, предаде БГНЕС.
По неофициална информация, полицията издирва четирима мъже, нанесли смъртоносния побой на Чивиев. Според свидетели, те са от групата на криминално проявения Е.Ч. от гр. Сандански.
След произшествието те са оставили автомобила на място и са избягали. Според пресцентъра на полицията в Благоевград саморазправата е станала след пътно-транспортно произшествие при разклона на село Левуново с участие на нападателите и жертвата.
БГНЕС припомня, че 47-годишен мъж почина в болницата в Сандански след инцидент на Лот 4 на АМ "Струма". Към 13 часа в Санданската болница е приет ранен работник от фирма "Агромах", която довършва изоставената от гръцката фирма "Актор" отсечка на магистралата между Сандански и ГКПП Кулата. Мъжът е починал вследствие на черепно-мозъчна травма след нанесен побой.
Според управителя на "Агромах" Методи Башев работникът е бил пребит от четирима мъже, движещи се с лек автомобил "Сааб", тъй като им отказал да преминат през ремонтирания участък. Четиримата мъже в автомобила продължили да настояват да преминат през забранения участък и след категоричния отказ на работника да ги пусне, слезли от автомобила и трима започнали да му нанасят побой с ритници и юмруци. А четвъртият извадил от багажника най-вероятно крик, с който го ударил по главата.
Полицията е оградила участъка на инцидента и извършва издирвателни дейности в района на побойниците.
 

Коментари

Новини Варна