IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
17:35 | 2 юли 2015
Обновен: 06:14 | 20 април 2024

Ембака бил притеснен, може да убие отново

Той се крие, от ъндърграунда обаче го оправдават

По материала работи: Борис Проданов
Ембака бил притеснен, може да убие отново

"Аз съм единственият му адвокат от години, познавам го добре, много глупости по темата се изписаха, които не желая да коментирам", това заяви пред struma.com адвокатът на Емил Чачев-Ембака - Росен Недин попитан дали клиентът му смята да се предаде. Недин уточни, че се е чул с клиента си веднага след инцидента, бил е крайно шокиран от случилото се и от тогава до момента няма връзка с него. Очаква, че ще го потърси, когато вземе решението си да се предаде.


Недин не пожела да съобщи какво точно му е казал Емил Чачев - Ембака след смъртта на Н. Чивиев, но продължи да твърди, че вярва, че Ембака сам ще се предаде в полицията. Адвокатът изкритикува задържането на съпругата на Ембака в полицията в Санданск : Тя изглежда като дете в 8 клас, те я задържат за 24-часова "профилактика", каква профилактика е това, каза още адвокатът.


А иначе в Сандански продължават разпитите на свидетели на инцидента, приятели на Ембака и хора, които са били на мястото на АМ Струма, където бе убит служителят на Агромах Николай Чивиев. Междувременно стана ясно, че съпругата му е напуснала курортния град и се е прибрала в Банкя, където живеят с Ембака. Тя е разпитвана като основен свидетел, тъй като е била със съпруга си в колата.


Полицията смята, че Ембака не е напуснал пределите на страната и го търсят под дърво и камък. Приятели на Ембака от ъндърграунда твърдят, познавайки го, че в момента той не знае какво да прави, тъй като срещу него имало над 10 свидетели и техните показания срещу него щели да натежат. Те наричат случилото се на магистралата "нещастен случай", но осъзнават, че в момента той е и най-опасен.

Коментари

Новини Варна