IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
20:04 | 3 август 2015
Обновен: 10:04 | 20 април 2024

Скандал за баничка прати дете и мъж в болница

Според полицията спречкването е станало в хранителен магазин

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка БНР

13-годишно дете от ромски произход е в реанимацията на видинската болница след скандал с възрастен мъж. Според очевидци вчера след 19 часа двамата се скарали заради забележка, която възрастният направил на детето. Твърдят, че мъжът е реагирал при самозащита. Той също е настанен в болница. Заради опасност от по-нататъшно развитие на скандала пред отделението, където е настанен, е поставена полицейска охрана.

Според полицията спречкването между 63-годишния мъж и детето е станало в хранителен магазин в града. На улицата скандалът е прераснал в сбиване. Мъжът е намушкал с нож в областта на корема 13-годишното дете. Според очевидци на инцидента той е реагирал при самозащита. Мъжът и детето, което е от ромски произход, се скарали заради баничка. Момчето взело две банички, но платило само едната.

Двамата пострадали са откарани в Спешния център във Видин, съобщи доктор Любомир Виденов - завеждащ филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в града, цитиран от БНР.

Възрастният мъж също е в болница с комоцио. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Черно море

Коментари

Новини Варна