IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
21:58 | 20 август 2015
Обновен: 10:35 | 24 април 2024

Скинари вилняха в рейс на столичния градски транспорт

Викали Хайл Хитлер

По материала работи: Юлиян Атанасов
Скинари вилняха в рейс на столичния градски транспорт

Скинари вилняха в автобус по столичната линия номер 76 в сряда вечерта. С викове "Хайл Хитлер" и вдигната за нацистки поздрав ръка 4-ма младежи с бръснати глави и татуировки нахлули в превозното средство на спирка "Стадион Васил Левски". Двама от тях били особено агресивни, а единият - видимо пил. Младежите крещели: "Смърт на циганите! България за Българите! Всички на кoла" и обсъждали как щели да направят партия, за да "избият всички цигани до един".
Групата започнала да се заяжда с пътниците, а най-агресивният младеж се нахвърлил върху колежката ни Оля Ал-Ахмед, която пътувала в автобуса след работа, с думите: "Брато, дай да я ликвидираме тая чернилка!". Скинарят започнал да бута и обижда колежката ни: "Ще те ликвидирам, ей!", "България се командва от нас! Ние сме властта, не полицията!". А аверът му добавил, че знае къде живее Оля, че балконът му гледал към нейния, че я наблюдава отдавна и с нетърпения чака да й види сметката.
Оля Ал-Ахмед звъняла продължително на тел. 112, но никой не вдигнал. Шофьорът на автобуса пък заявил, че няма никакво право да спира рейса и да предприема каквото и да било, съобщава "Стандарт".

 

Коментари

Новини Варна