IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
20:03 | 25 септември 2015
Обновен: 12:12 | 24 април 2024

Двама нападнаха лекарки в ямболската Спешна помощ

Щели да съдят граничните и им трябвало медицинско

По материала работи: Борис Проданов
Двама нападнаха лекарки в ямболската Спешна помощ

Двама мъже нападнали дежурния екип на ямболската спешна помощ снощи, съобщи bTV. Те се появили пред вратата на спешното и почнали да настояват,че трябва да бъдат прегледани.

 

Щели да съдят граничните и им трябвало медицинско. По това време на смяна са само жени. След преживения ужас те разказаха за екшъна, но отказаха да застанат пред камерите с лицата си.


"Двама бяха, доста шумни. По тялото на единия се забелязваха само леки охлузвания. Но това не значеше да бъде оставен в болница. И той, като разбра,че няма да му се обърне вниманието, което иска, буквално превъртя. Почна да крещи, налиташе на бой, казваше,че ще ни удуши, убие.", разказва една от пострадалите лекарки.

 

Два часа след като идва полиция и отвежда единия, той пак се връща пред Спешното. Започва да блъска по вратите и отново да сипе ругатни и заплахи. Арестът решил проблема, но медиците се притесняват от отмъщение.

Коментари

Новини Варна