IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
10:27 | 25 април 2014
Обновен: 09:00 | 24 април 2024

Пребиха ексшефa на "Напоителни системи"

Пребиха ексшефa на "Напоителни системи"

По материала работи: Златина Добрева
Пребиха ексшефa на "Напоителни системи"

Бившият директор на "Напоителни системи" Георги Харизанов е бил пребит снощи в София.
Инцидентът станал около 22 часа в квартал "Красна поляна", съобщи БНР.
Харизанов бил в компанията на съпругата си. Той е нападнат от двама мъже на улицата, които го пребили с железни тръби.
В момента Харизанов е във ВМА, в тежко състояние, с опасност за живота. Той е със счупена ръка, счупени ребра и хематоми по главата. Инцидентът е станал пред жилището му. Полицията изяснява случая.
На 4 април Харизанов излезе от ареста, след като Софийският градки съд го пусна на свобода с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 7000 лева. Той беше обвинен, че е сключил неизгодна сделка, като е подписал документи за продажба на стари тръби.
Според прокуратурата Харизанов и заместниците му в "Напоителни системи" бракували 100 000 тона части от съоръжения. Цените били много по-ниски от пазарните, като дори демонтажът бил за сметка на дружеството.
Срещу Харизанов са водени и други дела - за заплаха за убийство и за кражба на 50 000 долара от предишна месторабота, припомня dnes.bg. Заради това той беше отстранен от длъжност в "Напоителни системи".

Коментари

Новини Варна